Alweer 2 maanden geleden dat ik iets heb gepost. Druk met werk en duiven zorgde ervoor dat er geen tijd overbleef voor het bijwerken van deze site. Nu toch even een korte update. Ik heb een dikke 60 jongen voor mezelf gekweekt. Het is op dit moment wel een probleem om ze aan het trainen te krijgen. Ze hebben nog geen coliproblemen gehad maar ondanks dat er best wel leven in zit , trainen ze helemaal niets. Nu wil ik graag zolang mogelijk zonder geelpillen en ornithose kuren maar dat er iets aan mankeert is me wel duidelijk. Dwing ze vanaf deze week om even te vliegen. Ga het nog enige tijd aanzien voordat ik iets ga geven. Inmiddels 3 vluchten gehad met wisselend resultaat. 2 vitesse vluchtjes die meer dan een half uur open stonden en 1 mooie vlucht. Een paar onervaren duiven verspeeld op de eerste vlucht. Was gewoon een te moeilijke opgave, dat bewolkte weer. De laatste vitesse vlucht van Weert vloog de jaarling doffer 743 een eerste prijs in de vereniging. Bij het inkorven zei ik tegen mn kinderen, dat we de doffers net zo goed een week konden thuishouden want ik vond dat ze er niet top uitzagen. Niet strak om de kop en te brede staarten. Laten we nu 5 doffers voorop draaien. Geen verstand van duiven , dat is duidelijk. Gelukkig dat ze meegegaan zijn… Gelukkig wat meer km’s komende week. Dat ligt mn duiven toch wat beter.