Een prima training van zowel de doffers als de duivinnen vanavond. En dat zonder vlag en wimpel, dat is niet mijn ding. De duivinnen na een uur maar naar binnen gelootst want meer dan een uur training daar houd ik niet van. Nu gaat het naar binnen halen best goed want bij de duivinnen hebben we Jossie , dat is een grote vreetzak. Als ik dan ook met de voerbak ga schudden dan duikt ze naar beneden en neemt de rest op sleeptouw. Gisteren zitten twijfelen wat ik aan de training met de jongen moet doen. Vandaag dacht ik, ik kan net zo goed Wolff even de jongen laten controleren.
Nou was het maken van een afspraak nog niet zo simpel. 9 mei om 21.45. Tja een beetje gek moet je wel zijn.
Nog steeds een beetje aan het kweken. Zie ik vanavond een duivin op nest met daarnaast haar twee grote jongen, samen in 1 schaal.
Een prachtig gezicht. Daar doe je het voor .